Mød vores ambassadør
Thomas Rode Andersen
Tidl. Michelinkok
Mød Thomas Rode Andersen
Thomas Rode Andersen blev udlært kok i 1990 og har siden arbejdet i flere af landets absolut bedste restaurantkøkkener. I 18 år var han køkkenchef på den 1-stjernede Michelinrestaurant Kong Hans Kælder i København.

Udover arbejdet i køkkenet har han skrevet bøger, deltaget i film og TV-programmer, undervist, coachet, lavet kokkeskoler, produktudvikling, været dommer og meget mere. Han er desuden medejer af det online madmarked Rigtigmad.dk og laver podcasten Kok og Kok imellem.

Thomas Rode Andersens favoritter

Skræller - Gastrotools.dkSkræller - Gastrotools.dk Skræller Stål - 119 kr.
Madpincet - Gastrotools.dkMadpincet - Gastrotools.dk Madpincet Matpoleret rustfrit stål - 119 kr.
Krydderikværn - Sæt - Gastrotools.dkKrydderikværn - Sæt - Gastrotools.dk Krydderikværn - Sæt Sæt - 949 kr.
Kokketip fra Thomas Rode
Brug krydderikværnen til at lave dine egne blandinger
“De fremragende krydderikværne fra Gastrotools er jeg virkelig glad for - man kan lave peberblandinger, ligesom man selv synes. Du kan eksempelvis bruge forskellige slags peber, korianderfrø, allehåndefrø eller nelliker i dine blandinger.

Kværn det frisk, for de æteriske olier, der sidder indeni krydderierne, kommer først ud, når man bryder skallen på dem - og det er krydderikværnene virkelig gode til.”