Jeppe Foldager

"Hvis du ikke har en skarp kniv, kommer du ikke videre den dag"

Mød vores ambassadør

Jeppe Foldager

Jeppe Foldager er en af de dygtigste kokke, vi har i Danmark. Han har arbejdet som kok i mange af landets mest anerkendte restauranter og endda på Kongeskibet Dannebrog. Tidligere har han været souschef på Søllerød Kro, samt arbejdet som køkkenchef på Alberto K og Restaurant Kanalen.

Ved det uofficielle verdensmesterskab for kokke, Bocuse d´Or, kom Jeppe Foldager på podiet med en flot sølvmedalje i 2013. Siden 2020 har Jeppe Foldager arbejdet som køkkenchef på Dragsholm Slot i Odsherred, der har en af de prestigefyldte Michelinstjerner.

Kokketip fra Jeppe Foldager

Brug hele dyret

“Mit køkken er meget bundet op på naturen og sæsonen. Vi har det meget specielt heroppe, fordi vi har det hele udenfor døren.

Særligt vildt har en kæmpe tradition på Dragsholm Slot. Der synes jeg, det er sjovt at få det hele dyr ind, så man kan få lov til at skære det ud og bruge forskellige dele til det, de nu er gode til. "