Gastrotools
Seneste
Pasta med chorizo, semi-soltørrede tomater og rucola
Sæt lynhurtig og smagsrig mad på bordet med denne her opskrift på pasta med chorizo, semi-soltørrede tomater og rucola i en cremet tomatsauce. Retten får...
Pizzasandwich med mozzarella, rucola, skinke og pesto
Gå om bord i den ultimative sandwich i form af en nybagt pizzasandwich, som er gået amok på TikTok og andre sociale medier den seneste...
Stir fry med oksekød og grønt
Den her lækre og smagfulde ret med mørt oksekød i strimler, grøntsager og østerssauce tager ingen tid at bikse sammen. Variér gerne rettens indhold efter...
Grønne asparges og svampe med sprøde urtekrummer
Denne her grønne ret får en sprød og smagfuld topping i form af brødkrummer stegt med olivenolie, hvidløg og friske krydderurter. Nyd retten som tilbehør,...
Surdejsbrød
Surdejsbrød kan føles som en videnskab i sig selv, men det behøver ikke være så svært. Her får du en mere simpel version med lav...
Pizza med parmaskinke, burrata og pesto
Salt parmaskinke, cremet burrata og frisk pesto går man aldrig galt i byen med. Her fungerer det også helt fantastisk med bunden af tomatsauce og...
Kartoffelpizza med stenbiderrogn og grønne asparges
Den normalt ydmyge kartoffelpizza er her blevet opgraderet med både stenbiderrogn og grønne asparges. Uden for sæsonen kan du erstatte rognen med caviar, hvis det...
Surdejsbaguettes
Baguettes er en sikker vinder på langt de fleste spiseborde, uanset om det til charcuteri, tapas eller som tilbehør til hovedretten. Her i en simpel...