Kom godt i gang

Kogegrej i rustfrit stål

Her er alt, du skal vide om 5-ply

GUIDE

Sådan laver du mad i rustfrit stål

Få teknikkerne til, hvordan du laver alt fra spejlæg, fisk og bøffer i 5-ply.

Se guiden

GUIDE

Sådan rengør du dit kogegrej i rustfrit stål

Lær, hvordan du både håndterer den daglige rengøring og de mere genstridige pletter.

Se guiden

GUIDE

Sådan bruger og vedligeholder du gryder i rustfrit stål

Her er de vigtigste tips til, hvordan du får dine gryder til at holde hele livet.

Se guiden

GUIDE

Sådan fjerner du kalk og regnbuepletter

Kalk og regnbuepletter er stort set uundgåelige - men heldigvis er de lette at fjerne, så dit kogegrej bliver skinnende igen.

Se guiden

Inspiration til madlavning

Brun sovs

Den brune sovs er det, du sætter på julebordet, der binder alle andre elementer sammen til den julemenu, vi kender. Derfor er det selvfølgelig afgørende,...

Læs mere

Flæskesteg med sprøde svær

En af de helt store klassikere på det danske julebord: Flæskesteg. De sprøde svær er kendt for at give hjemmekokkene sved på panden, men her...

Læs mere

Cacio e pepe

I samarbejde med Adam Price får du her hans opskrift på cacio e pepe. Retten består af få ingredienser og tager ikke længere tid at...

Læs mere

Sauce Bearnaise

Lær at lave en fransk klassiker, sauce bearnaise. Brian Mark giver dig her sin opskrift både på selve saucen og en hjemmelavet bearnaiseessens, som skal bruges. Denne...

Læs mere

Sauce Blanquette

"Verdens nemmeste og måske mest alsidige sauce". Sådan beskriver Brian Mark sauce blanquette, som han her giver dig sin opskrift på. Saucen er lettere at...

Læs mere

Hønsefond

Her får du Brian Mark Hansens opskrift på hønsefond, som er en hyppigt brugt ingrediens i mange af retterne på Michelinrestauranten Søllerød Kro, hvor han...

Læs mere