Mød vores ambassadør
Kristoffer Madsen
Vinder af Rising Star & assisterende køkkenchef, Molskroen
Mød Kristoffer Madsen
Kristoffer Madsen kan kalde sig vinder af Rising Star 2025, Sol over Gudhjems talentkonkurrence for de nyeste navne i dansk topgastronomi. 2025 er også året, hvor han stiller op til danmarksmesterskaberne for kokke, nemlig Årets Kok. Derudover har Kristoffer Madsen i flere år været en del af det danske kokkelandshold.

Til dagligt er han assisterende køkkenchef på Molskroen, som har en grøn Michelinstjerne - en stjerne der gives til restauranter, som udmærker sig ved deres indsats for bæredygtighed. Inden Molskroen har Kristoffer Madsen været kok hos Sortebro Kro og HOS i Odense, og så vandt han Kartoffelprisen i 2023.
Glaserede østershatte med grønkål og ostesauce, serveret med bornholmsk fladbrød og pesto-surprise.
Udvalgt opskrift
Glaserede østershatte med grønkål og ostesauce, serveret med bornholmsk fladbrød og pesto-surprise.
Vis opskrift

Kristoffer Madsens favoritter

Stegeplade - Carbonstål - Gastrotools.dkStegeplade - Carbonstål - Gastrotools.dk Stegeplade - Carbonstål 62x27 cm - 999 kr.
Bradepande - m. ristBradepande - m. rist Bradepande - m. rist 35x25 cm - 1.349 kr.
Krydderikværn - Gastrotools.dkKrydderikværn - Gastrotools.dk Krydderikværn Stål - 599 kr.
KOKKETIP FRA KRISTOFFER MADSEN
Tilføj smag under stegning
Hvis du steger noget i fedtstof, som suger fedtstoffet til sig under stegningen, kan du altid tilføje ekstra smag til det, du steger.

Tilsæt eksempelvis hvidløg og urter som timian eller rosmarin til din olie eller smør på panden, og så vil dit stegeemne få ekstra smag fra alle aromaerne.