Hvide asparges med parmesan, ramsløg og brunet smør

Opskrifter fra professionelle

Denne her lille og lette anretning er en hyldest til forårets spisekammer. Brug gerne hvide asparges med tykke stængler til retten her. Kan du kun finde tynde stængler, går det også. Bemærk blot, at de ikke skal deles på langs.
Skær de nederste par centimeter af aspargesstænglerne, skræl dem fra hovedet og nedad, og halvér dem på langs. Del dem herefter 1-2 gange på tværs. Kog dem i letsaltet vand i ca. 1-2 minutter, til de er møre, men stadig har bid.
Sautér asparges i en skefuld af smørret, tilsæt parmesan, og vend det sammen med asparges.
Brun smørret i en gryde, tilsæt ramsløg, og vend dem rundt, til de falder sammen.
Anret asparges, ramsløg og brunet smør i dybe tallerkner, og top evt. med ramsløgskapers.