Mød vores ambassadør
Kamilla Seidler Trebbien
Mød Kamilla Seidler Trebbien
Kamilla Siedler Trebbien er en dansk køkkenchef og restauratør. Til daglig driver hun Hahnemanns Køkken og Restaurant Lola - sidstnævnte er anbefalet af den prestigefyldte Michelinguide. Hun har arbejdet som kok siden 2005 og blev i 2008 udlært med medalje fra Hotel- og Restaurantskolen. Siden har hun blandt andet været chef de partie på Restaurant Paustian, Søllerød Kro og Restaurant Geist.

I 2012 startede hun en restaurant og kokkeskole i Bolivia, og i 2016 blev fik hun titlen “Latin America’s Best Female Chef”. I dag er hun anerkendt i sit arbejde for at gøre restaurationsbranchen et bedre sted at være for alle, hvilket også ses i hendes fokus på køkkenet som et hold frem for et fokus på en enkelt kok.

Kamilla Seidler Trebbiens favoritter

Kokketip fra Kamilla Seidler Trebbien
Skarpe knive er alfa og omega
"Skarpe knive er alt. Jeg er selv elendig til at holde dem ved lige, og det er rigtig pinligt. Men jeg har heldigvis en souschef, der elsker at holde knive ved lige, så mine knive er altid skarpe. Det er super vigtigt."