Frikadeller

Scan koden, og se opskriften på telefonen.
Gastrotools

Opskrifter fra professionelle

Forberedelse: 5 min
Tilberedning: 10 min
I alt: 15 min

Klassiske frikadeller er et hit hos både store og små. Nyd frikadellerne med brun sovs, surt og kogte kartofler, eller brug dem i en frikadellesandwich eller oven på rugbrød med en skefuld lun rødkål. De smager også godt som fyld i pitabrød sammen med en god dressing og salat. Ja, mulighederne er næsten uendelige, når det gælder frikadeller.

Antal
personer
Ingredienser
2
løg
800 g
hakket svinekød eller kalv/flæsk
2
æg
3 spsk
havregryn
2 spsk
hvedemel
1.5 dl
mælk
2 tsk
salt
1 knsp
sort peber
Smør og olie til stegning
Hold skærmen tændt
Fremgangsmåde
Trin 1/3

Pil og riv eller hak løgene fint.

Trin 2/3

Kom dem i en skål med hakket kød, æg, havregryn, hvedemel, mælk, salt og peber, og rør farsen sej. Dette kan med fordel gøres på en røremaskine. 

Trin 3/3

Form farsen til frikadeller, og steg dem i rigelige mængder smør og olie på en pande, til de er gyldne og gennemstegte.

Sulten efter mere?

✓ Pro-tips og guides til køkkenet

✓ Sæsonens lækreste opskrifter

✓ Eksklusive tilbud og nyheder

Ved at tilmelde dig accepterer du vores persondatapolitik og giver samtykke til markedsføring via e-mail. Afmeld når som helst.