Tacos m. tuntatar og guacamole

TV-kok & kogebogsforfatter

Få Adam Prices opskrift på en ret, der smager fantastisk, men som er let nok at lave til at passe perfekt som en hverdagsret. Det mest omstændige i opskriften er nemlig at hakke de forskellige grøntsager.
Retten er inspireret af det mexicanske køkken med sprødstegte majstortillaer, hvor der først kommer guacamole og dernæst tuntatar på. Du kan selv justere styrken ved at tilpasse mængden af chili i chilimayo, tuntatar og guacamole.
Tuntatar
Skær små tern af tunen. Samme tern af mangoen, hak radiser og forårsløg, og bland med den finthakkede chili og koriander.
Smag til med olivenolie og limesaft, salt og peber.
Guacamole
Skær avocadoer i tern. Finthak de andre elementer.
Bland til en grov guacamole, og smag til med salt, peber, olie og limesaft.
Chilimayo
Bland alle ingredienserne og juster styrken med chilisauce.
Tortillas
Steg dine tortillas i olie i 1-2 minutter - de skal dækkes helt af olien, så de puffer lidt op og tager farve.
Dryp dem af på fedtsugende papir.
Anretning
Anret en tortilla med et tyndt lag chilimayo, godt med guacamole og øverst tuntataren.
Kom gerne lidt finthakket koriander på toppen og lidt limesaft. Dryp eventuelt med lidt urteolie, hvis du har.