Hvilket stål er skarpest?

Er du i tvivl om forskellen på VG10-stål og det stål, som de fleste vestlige knive fremstilles af? Vi guider dig!
De fleste køkkenknive fremstilles af et stykke stål, som typisk har en hårdhed på omkring 54-55 HRC på Rockwell-skalaen.
VG10 kernestålKøkkenknive af VG10-stål er blevet meget populære, fordi de kræver mindre vedligeholdelse end andre japanske ståltyper grundet dets rustfri egenskaber. Med en køkkenkniv af VG10-stål skal du ikke bekymre dig for, om kniven bliver sløv eller rusten.
Knivene har typisk en hårdhed på 60-62 HRC på Rockwell-skalaen og er således markant skarpere end typiske køkkenknive.
Vores anbefalingLeder du efter en køkkenkniv, som er robust, skarp og kræver minimal vedligeholdelse, så se vores udvalg af køkkenknive. Med sådan en kniv får du meget for pengene.
Fik du ikke svar på alt?
Så sidder en af vores produkteksperter klar til at hjælpe dig:
